Podcast

Skal du have produceret en podcast med alt hvad dertilhører, eller skal du blot bruge assistance i processen? Så er du havnet det helt rigtige sted!

podcast recording station

Gør din podcast til en succes - uden at bekymre dig om teknikken

Hos MartinCast.dk kan du få indspillet din podcast i et lækkert indrettet studie, med den helt rigtige akustik. Lyden er nemlig alfa omega.

Du har mulighed for at få videofilmet din podcast, så du også kan udgive den på f.eks. Youtube eller klippe bider ud til promoer på SoMe.

Mangler du assistance til redigering, indholdsmæssigt indspark, en vært, idéudvikling, værtscoaching osv. så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har erfaringen gennem næsten 30 år i radiobranchen.

Udstyr

Vi tilbyder det mest moderne udstyr til at optage din podcast med. Du får leveret din optagelse i individuelle spor, så du kan redigere den ligesom du har lyst. Dvs. at hver mikrofon og hver kameravinkel har sin helt egen fil.

I studiet i Solrød Strand, kan vi indspille med op til 5 medvirkende. Du kan også booke os til at foretage en indspilning på din foretrukne lokation.

Orker du ikke redigeringen, kan du også booke MartinCast.dk til at stå for det. Vi redigerer i Adobe Audition og Adobe Premiere Pro. Du kan også få tilføjet grafiske elementer produceret vha. Adobe Photoshop og Adobe Express.