Hvem er MartinCast.dk?

En glad nørd

Jeg har arbejdet professionelt med radio og eventproduktion siden 2000. I en lang årrække bl.a. som program/musikchef og vært på Radio Køge. Jeg producerer dagligt en lang række podcasts, radioudsendelser og meget mere. Jeg gør det fordi jeg ikke kan lade være og det er det jeg elsker at stå op til.

Kort om MartinCast.dk

Her kan du læse lidt om hvordan firmaet blev en realitet.

1. Radiorejsen

Det hele startede på Radio Køge i 1995, hvor jeg arbejde som frivillig. Sideløbende med det var jeg også ombord på 3 andre radiostation. I 2001 blev jeg fastansat på Radio Køge med det daglige ansvar for programmer og musik.

2. Udvikling

Sideløbende med det har jeg arbejdet med produktion af interviews, events, hjemmesider og mange andre eksterne produktioner i mit eget firma. I 2022 fik jeg mulighed for at dedikere al min arbejdstid til disse produktioner.

DJ og konferencier

Jeg er ikke kun bag mikrofon og kamera. Jeg har også en lang erfaring som vært både for podcast og radio, som konferencier til events, DJ til hundredevis af fester og meget meget mere.

Vi kan hjælpe med det hele

Hos MartinCast.dk er formålet at gøre produktion af video, lyd og livestreaming så nemt som muligt for dig. Ligesom når du booker en håndværker. Mine kolleger og jeg klarer alt det du ønsker.

Tak for samarbejdet til bl.a.:

Vil du igang med din podcast, video eller stream nu?

Vi har alt det tekniske udstyr, ekspertise og værtserfaring. Så dit kommende projekt er blot et par klik væk!