Konfirmation, bryllup, fødselsdag, julefrokost eller...?

Jeg spiller til alle typer af fester. Her kan du læse lidt om processen.

Kon (non) firmation

En vigtig dag ! Og selvfølgelig også vigtigt med den helt rigtige musik til kon(non)firmanden og gæsterne. Derfor tager vi en snak om jeres forventninger til musikken og ikke mindst en aftale om alt det andet praktiske, i god tid før den vigtige dag. Jeg har en stor erfaring i kon(non)firmations fester og er også bevidst om den brede musiksmag der kan være til sådan en fest. Og det imødekommes med største fornøjelse !


Julefrokost

Det er selvfølgelig vigtigt at få skabt den helt rigtige julestemning. Til julefrokosten er fest stemningen typisk ekstra høj og her får du selvfølgelig al den gode musik der skal følge med. Fantastisk dansemusik og de bedste juleklassikere som alle kan synge med på ! "Last Christmas", "Jul det´ cool" og "All i want for christmas" er selvfølgelig med på repertoiret. Herudover er jeg altid lydhør overfor dine forventninger til musikken.


Bryllup

Et af livets højdepunkter kræver den helt rigtige stemning Når du booker mig som dj til dit bryllup kan du forvente at alle detaljer er på plads, for intet må gå skævt på så vigtig en aften. Derfor vil jeg også tilbyde uden ekstra beregning, at holde et møde, hvor vi snakker om forventninger til aftenen. Hvilken musikstil, er der nogle underholdningsindslag, skal vi høre brudevalsen traditionelt eller på moderne vis, etc. Du vil altid møde en velklædt og smilende dj, der passer ind i selskabet og som vil gøre sit ypperste for at musikken og stemningen bliver den helt perfekte for dig og dine gæster.


Fødselsdag

Når det er tid til at fejre et af livets skarpe hjørner er jeg klar med den festlige musik. Fødselsdags arrangementer er den type jobs, jeg oftest bliver booket til. Her tilbyder jeg at anlægget bliver opstillet allerede om formiddagen, således at i selv kan tilslutte smartphone eller tablet med musik under middagen. Når det er tid til at fyre op for festen er jeg klar med et skræddersyet udvalg af musik, der passer til dine gæster. Med 25 års erfaring i at "læse gulvet" kan du være sikker på at både mormor og lillebror bliver glade for musikken.